Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Η ΞΕΚΟΥΜΠΤΩΤΗ ΡΟΜΠΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ



Η ΞΕΚΟΥΜΠΤΩΤΗ ΡΟΜΠΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ

ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ. Ο ADIAKRITOS ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΘΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑ “ΣΟΥ ‘ΠΑ-ΜΟΥ ‘ΠΕΣ”

ΕΚΑΝΕ ΨΩΝΙΣΤΗΡΙ ΣΤΟ INTERNET ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ

ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ

ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ

Όταν ασχολούνται με την εκκλησία ,τους πιάνει ταράκουλο. Έχουν γεμίσει τα δημοσιογραφικά γραφεία αδερφές, που μαζί με τα παλληκάρια, έχουν γίνει μαλλιά κουβάρια. Κανείς δεν τολμάει να κάνει αποκαλύψεις για το αδερφάτο που έχει πνίξει τους ναούς, τα μοναστήρια, το Άγιο Όρος, τις γειτονιές μας.

Οι περισσότεροι από δαύτους(που προσβάλουν τους πραγματικούς και έντιμους παπάδες και καλογέρους), είναι κρυφοαδερφές. Ακόμα χειρότερες από τις φανερές. Με τους gay, δεν έχουμε τίποτα, αρκεί να κάθονται φρόνιμοι και να μην προσβάλουν τους δίπλα τους.
Τούτος εδώ(από τους πολλούς που έχουμε συναντήσει)έχει καβαλίσει το καλάμι. Έχει γραμμένη την εκκλησία, στα παλιά του τα παπούτσια. Ψωνίζεται νυχθημερόν στο gayromeo. Στο βιζιτάδικο της γκροβαρίας. Μιλάει αισχρά, κυνικά, αχαλίνωτα. Είναι πορωμένος. Καταπατά τους εκκλησιαστικούς κανόνες αλλά δεν τον ενοχλεί. Έχει υποθηκεύσει το ράσο στην αμαρτία αλλά δεν τον πειράζει.

Στέλνει τις φωτογραφίες του(που θα δείτε σε λίγη ώρα)για να οπισθοβουλεί κατά συρροή. Για να σηκώνει συνεχώς το σακάκι, να τινάζει την σκόνη από τους κουραμπιέδες, να ακουμπά συνεχεια τους τοίχους και να ξεβιδώνει το καπάκι της κατσαρόλας.

Σιχαμένος. Παραβάτης. Αρσενοκοίτης. Εαν έχει πυγμή ο Ιερώνυμος, θα πρέπει να του δώσει γερή κλωτσιά και να τον γκρεμοτσακίσει από τα σκαλοπάτια της εκκλησίας. Εαν έχει…

Θα τους διαλύσουμε τους παπαδοαρπάχτρες που έχουν μολύνει την θρησκεία μας. Ποτέ δεν τους πήγαμε και ποτέ δεν μας πήγαν. Η αναμέτρηση θα είναι σκληρή με τους ανίερους. Δίχως όρια. Αλλά στο τέλος θα νικήσει το καλό…

ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ….

(Το ρεπορτάζ είναι από την εφημερίδα VETO)

1 σχόλιο:

  1. EΔΩ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ Α' ΠΡΙΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΧΕ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ(ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ Β' ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή